Nissan Ariya: Elektrische crossover Nissan Ariya: Elektrische crossover

Ga voor een unieke rijervaring in de gloednieuwe Nissan ARIYA. Deze 100% elektrische SUV is exclusief beschikbaar voor een proefrit bij Bochane. Grijp deze kans en ervaar de ARIYA zelf.

Plan uw proefrit
Nissan Ariya

Een indrukwekkend rijervaring

Met een bereik van 500 km* houdt niets u meer tegen. De keuze tussen 2 batterijen en tweewiel- of vierwielaandrijving geeft u het bereik dat u nodig hebt. Met e-4ORCE technologie, dubbele motoren en een revolutionair vierwielaandrijvingssysteem staat de Nissan ARIYA garant voor pure sensatie.

100%
elektrische coupé crossover

Plan uw proefrit

Nu plannen
Lease vanaf
€ 539 /mnd**

PLAN UW
PROEFRIT

Mag ik wat informatie van u?

Wij helpen u graag verder met al uw wensen.
Onze adviseurs staan voor u klaar.

*Gegevens over het bereik zijn verkregen uit laboratoriumtests overeenkomstig EU-wetgeving en zijn bestemd voor vergelijkingen tussen verschillende voertuigtypes. De gegevens verwijzen niet naar één specifiek voertuig en vormen geen onderdeel van het aanbod. Deze cijfers kunnen afwijken van werkelijke resultaten tijdens het rijden. Extra uitrusting, onderhoud, rijgedrag en niet-technische factoren zoals weersomstandigheden kunnen van invloed zijn op de officiële resultaten. Cijfers zijn bepaald volgens de nieuwe testcyclus Worldwide Harmonised Light Vehicle Test Procedure (WLTP). **Nissan Operational Lease wordt aangeboden door Nissan Business Finance, handelsnaam van RCI Financial Services B.V. Vanafprijzen exclusief BTW op basis van 60 maanden en 10.000 km/jaar en inclusief reparatie & onderhoud, zomerbanden, WA + casco verzekering met een eigen risico van € 250, POI & rechtsbijstand, laadpas, vervangend vervoer na 24 uur en wegenbelasting.